Posted on Leave a comment

Красиви жени – съществуват ли наистина?!

Бар Рафаели

Знаете ли, че няма грозна жена, а различни вкусове на мъжете? Чували ли сте този рефрен някога?

Всъщност е самата истина. Всеки човек е индивидуален, разсъждава по определен начин, изглежда различно. И това е най-хубавото на този свят. Все пак тази статия е именно за красивите жени, с акцент върху един синдром, който вече е набрал огромна популярност.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Къде живеят?

Безспорно, в България има много красиви жени. Зададено им е. Кръв и ген, ходи ги променяй! Всичко звучи страхотно, особено за нас – мъжете. Заобиколени от адски красиви жени, които, когато ги видим, всичко в нас се поражда, но за да не бъда циничен, няма да споменавам подробности. Всеки може сам да се досети за какво иде реч.

Ето къде живеят най-красивите жени в света или по-точно ви предоставям списък със 17 държави, в които има божествени дами.

# 17 Швеция
Те обикновено имат очи, в които бихте искали да се удавите, както и имат натура на спортни и елегантни личности.

# 16 Филипини
Те са забавни, сладки и също са на второ място с най-много победи в „Големите четири международни конкурса за красота“.

# 15 Великобритания
Те са харизматични, красноречиви и освен това имат няколко прекрасни скули. Освен това са супер уверени.

# 14 Индия
Индия е дом на едни от най-непредсказуемите, земни и очарователни жени в света. Всички знаем колко невероятни могат да бъдат индийските жени.

# 13 САЩ
Спортни и забавни, американските жени имат особен вид изящна привлекателност.

# 12 Аржентина
Аржентинските жени имат свой собствен стил и красота, която веднага се разпознава, но е трудно да се определи. Те са уникални.

# 11 Австралия
Живеенето на плажа има своите предимства, за което смайващите като Марго Роби със сигурност ще свидетелстват. А коя е тя? Ще напиша само едно „Вълкът от Уолстрийт“.

# 10 Канада
Те са едни от най-хубавите хора със своеобразна красота. Освен това са супер студени, което ги прави още по-привлекателни.

# 9 Холандия
Те са отворени, високи и приемат различните гледни точки на света, което е трудно да се открие в жените. И същевременно е доста привлекателно.

# 8 Италия
Склонността към модата и този подчертан акцент прави повечето италиански жени доста екзотична уловка.

# 7 Венецуела
Те държат титлата за най-много спечелени конкурси за красота. Не се нуждаете от повече информация, нали!

# 6 Русия
Акцентите им, смесени с националната им любов към водката, са комбинация, на която много малко хора могат наистина да устоят… чак докато черният им дроб откаже.

# 5 Колумбия
Те имат перфектния тен, който толкова умело показва София Вергара. Отново красиво и екзотично.

# 4 Дания
Датските жени са направо прелестни. Приличат на съпругите на викингите, което е достатъчно готино.

# 3 Южна Корея
Те са сладки, дребни и правят най-добрите пози за снимки. Плюс това, те са супер забавни!

# 2 Украйна
Те са необяснимо хубави и фактът, че Мила Кунис е оттук, също е плюс!

# 1 Бразилия
Те са спортни, горещи и излъчват естествена плажна вибрация. Какво друго иска човек?

Естествено красиви жени – без грим

Представяме списък от 15 красиви и известни жени, които завладяват и със своята естествена красота. Тези 15 супермодела решиха да не крият лицата си зад тонове професионален грим и показаха на света естествената си красота.

Често виждаме всички тези бляскави красавици да позират на кориците на модни списания или да представят новата дизайнерска линия дрехи. Те със сигурност изглеждат страхотно с целия грим, а ние почти никога не виждаме естествения им вид.

Адриана Лима

Адриана Лима

Алесандра Амброзио

Алесандра Амброзио

Бар Рафаели

Бар Рафаели

Кандис Суанепул

Кандис Суанепул

Синди Кроуфорд

Синди Кроуфорд

Даутцен Крус

Даутцен Крус

Ел Макферсън

Ел Макферсън

Емили Дидонато

Емили Дидонато

Жизел Бюндхен

Жизел Бюндхен

Хайди Клум

Хайди Клум

Ирина Шейк

Ирина Шейк

Каролина Куркова

Каролина Куркова

Миранда Кер

Миранда Кер

Наталия Водянова

Наталия Водянова

Роузи Хънтингтън-Уайтли

Роузи Хънтингтън-Уайтли

Най-красивите българки

Ако някой очаква тук да види имена, снимки, видео, разголени българки или пък някакви конкурси – съжалявам, ще останете разочаровани. Българките са едни от най-красивите в света! Това е потвърдено от редица професионалисти, но за съжаление поради една или друга причина няма как да достигнем до челните места в световните конкурси за красота.

Всъщност този факт си има своето обяснение – понятието и разбирането за красива жена в чужбина е съвсем различно от общоприетото в България. Само нека да погледнем какви българки печелят конкурсите у нас през последните години. Става ви ясно, че има нещо нередно, нещо изкуствено, нещо…. наредено, може би.

За съжаление това е основната причина, поради която много красиви девойки не желаят да участват в подобни нагласени конкурси, известни с факта, че организаторите искат да посмачкат чаршафите им. Е, това все пак е общоизвестен тиражиран факт и без доказателства няма как да се твърди. Но е достатъчно да има подобен слух, който независимо дали е верен или не, е достатъчен, за да спре младите българки да се явят на подобен конкурс за красота.

Най-красивите жени в света

В първата част на статията показахме къде живеят най-красивите жени в цял свят. Тук е редно да споменем няколко конкурса, на които можем да станем свидетели за хубостта на младите девойки. Ето и кои са те:

Основни конкурси за красота по света са тези:

Miss Earth (2001–до сега)
Miss International (1960–до сега)
Miss Universe (1952–до сега)
Miss World (1951–до сега)

По-малко известните международни конкурси са:

Face of Beauty International (2012–до сега)
Miss Asia Pacific International (1968–2005, 2016–до сега)
Miss Global (2013–до сега)
Miss Globe International (1988–до сега)
Miss Heritage (2013–до сега)
Miss Model of the World (1988–до сега)
Miss Supertalent (2011–до сега)
Miss Teenager Universal (1990–до сега)
Miss Teen International (1993–до сега)
Miss Tourism International (1994–до сега)
Mrs. Globe (1998–до сега)
Mrs. Universe (2007–до сега)
Mrs. World (1984–до сега)
Ms. International (2010–до сега)
Top Model of the World (1993–до сега)
World Miss University (1986–до сега)

Регионални конкурси за красота:

World Muslimah (2011–до сега)
Miss Asia Pacific World (2011–до сега)
Miss University Africa (2010–до сега)
Miss Arab USA (2010–до сега)
Miss Arab World (2006–до сега)
Reina Hispanoamericana (1991–до сега)
Miss India Worldwide (1990–до сега)
Miss Chinese International Pageant (1988–до сега)
Miss Pacific Islands (1987–до сега)
Reina Mundial del Banano (1985–до сега)
Miss América Latina (1981–до сега)
Reinado Internacional del Café (1957–до сега)
Miss Europe (1927–до сега)

Спираме до тук. Няма да изброяваме всеки национален конкурс по света, тъй като рискуваме списъка да прерастне в нещо огромно и до голяма степен непотребно като информация. Бас ловим, че нямахте представа, че съществуват толкова много конкурси за красота в цят свят, нали 🙂

Синдром

Но все пак какъв е манталитета и новородения синдром на красивите жени в България?

Нека да започна с това, че всичко се променя. Разбира се, времето както лекува, така и променя. Преди години нашите родители никога не биха направили неща, които сега правим за ‘добро утро’. Сега ние имаме за нещо нормално това да ходим, примерно, без дрехи, но нека да не говоря за нас, а конкретно за жените. В друга статия ще споменавам нас мъжете.

Лошото не е това, че се ходи почти без дрехи, а това че се взима за нещо нормално, даже повечето жени се чудят как досега не е влязло като мода. Е, друго си е да си покажеш задника пред цяло заведение, за да те коментират. Вие пък, защо да я запомнят с някое приятно и умно изречение, казано от нея, като може да се любуват на гъза й.

Друг е въпросът, че голям процент от красивите жени, които се имат за такива, разбира се, не могат да съчинят едно правилно изречение. Утехата им да ги харесват, да се говори за тях, да бъдат поне малко видни е именно дупето им. След малко ще спомена и други части от тялото им, няма да ги пропусна, не се притеснявайте, разбира се, не е само задникът.

Все по-модерно става организирането на конкурси от типа на ‘Мис дупе’, ‘Мис лява буза’ и т.н., разбира се, в това няма кой знае колко лошо, но момиче, което стане победителка в такова организирано мероприятие, изведнъж някак автоматично става нещо повече пред другите. Не само за нея, но и за повечето хора. Започват да се чуват коментари от рода на ‘Ми че тя е мис дупе, значи е страхотна’. Но, каквото търсенето, такова и предлагането.

Тук малко ще подхвана една не болна тема за мен, а за жените, които нямат възможност да се възползват от това. Силиконът. Все по-модерно става да се слага силикон навсякъде по тялото, било то гърдите, устните, интимните части и прочие. Жените със силикон – модерни, красиви и над всички, жените без силикон – нищожества. Това е общественото мнение и, за Бога, не може да мислим другояче.

Не, това не е моето мнение, а на голяма част от това стадо, което се носи и живее заради измислените си идоли и измислените им герои, които, като пръднат, трябва и те да пръднат. Лошото е и, че самите жени, които, когато си сложат силикон, вече гледат по друг начин, говорят по друг начин (не че могат кой знае какво да кажат повечето).

Автоматично някак силиконът прави в обществото тези хора, които са се възползвали от него, някак по-големи от другите, по преживяли .. много по-та мога да слагам. Сигурен съм, че ще се сетите поне за 10 такива жени, за които говоря. Но.. и тук това важи – каквото търсенето, такова и предлагането.

Докато има мъже, които се кланят на такива измислени и кухи жени, които само силиконът им го има в количество, но не и акълът, ще продължават да си слагат силикони, да са измислени идоли и да им слушаме простотиите от рода на ‘Аз работя Златка’.

Скандално или не, факт. Е, това са идолите на повечето момичета, млади, непълнолетни, затова и, докато станат малко по-големички, си стискат с всякакви възможни прибори гърдите, за да изглеждат и те малко по-надарени.

Показ. Скандален показ не само интернет е обзел (то е ясно за какво говоря) но и реалния живот. Вече порно не ни е нужно. Излизаш и си събираш материал. За напред, адски напред. Друг е въпросът, че това прави още по уверени тези жени. Жалко, но и това е факт.

Е, на нас мъжете (тези, които са цвете за мирисане, хехе) ни остана да се надяваме, че все пак синдромът на красивите жени ще придобие малко по-добър вариант и няма постоянно да гледаме разкрачени, недоклатени (спорно) и кухи жени около нас, а ще започнем да гледаме все повече интелигентни, красиви, разбира се, и знаещи какво искат жени.

Не да искат чуждия живот (чуждите пари), за да си сложат силикон в гърдите, за да карат скъпите коли и за да ги мислят за нещо повече. Факт е, че всички сме равни, но някои просто се примиряват, че някоя си фуста може да е нещо повече. Факт, но жалък.

Цитати за красивите жени

В интернет на много места може да откриете прекрасно преведени цитати за красивите жени, казани от знайни и нетолкова знайни хора по света. Въпреки това нека да бъдем малко по-разчупени и да прочетем оригиналите, тъй като понякога превода не е най-удачен като избор. Ето тук може да откриете над 400 вдъхновяващи цитата за красивите жени.

И тъй като знаем, че всяка жена мечтае да чува поне по веднъж на ден някой от тези цитати, сега е време мили дами да изпратите на своите възлюбени линк към тази статия. Така те имат богат избор и ще могат в рамките на една година ежедневно да ви споделят колко сте красива, без да се повтарят!

Това е важно, както за тях, така и за вас. Вие ще придобиете по-голямо самочувствие, а те ще се научат да бъдат по-мили, по-нежни и да се отнасят с уважение към вас. Да, съвсем сериозно! Изпратете им този линк, за да прочетат тази статия и тези цитати.

Продукти за красота

За да бъдете естествено красиви, трябва да използвате винаги натурални продукти. Колкото може по-естествени да бъдат с максимум съставки, които се срещат от природата. В крайна сметка вашата красота е следствие на това с какво се храните, какви продукти използвате, как се държите, как разсъждавате.

Именно за това е важно да се насочите към естествени, натурални, органични, био продукти за красота. Такива са продуктите на Natural Being – новозеландска компания, която произвежда само натурални продукти за употреба, които съдържат мед от манука, масло от манука и витамин Е (токоферол).

Вече има предостатъчно магазини, които предлагат органична и био козметика, благодарение на която ще усетите разлика, ако до момента сте ползвали какви ли не химически съставки в любимите си продукти. Предполагам сте наясно какво причиняват парабените, химикалите, изкуствените оцветители…. би трябвало да ви направят по-красиви, но дали наистина се получава и на каква цена…

За вътрешната красота (хормоналния баланс) може да се погрижат Муун Райз и Муун Баланс, които са топ продуктите на АкваСорс, особено в най-тежките дни от всеки месец за жената. И най-вече в периода известен като „критическа възраст“. Съчетанието между тях допринася за добрия баланс на хормоните, което рефлектира и на вашата външна красота, настроение, емоции.

Ако желаете да имате кожа като на моделките по-горе, здрави и блестящи нокти, трябва да се насочите към продукти с колаген. Колагенът помага изключително много и в борбата с бръчките и успява да намали стареене на кожата. А когато бъде в съчетание и със суперхрана като водорасли, тогава ефектът може да бъде поразителен. Тук може да разгледате един страхотен продукт, който наистина може да ви помогне да се чувствате по-добре – Колаген Плюс.

И като заключение – бъдете усмихнати, радостни, емоционални. Така сте най-красивите жени на света!

close

Грабни своя ПОДАРЪК

Наръчникът "Тайната формула на здраветоще ви разкрие истината за това как да бъдете здрави.

Съгласен съм с Общи условия & Декларация за поверителност

От няколко години аз и моето семейство използваме продуктите на АкваСорс, както и ги препоръчваме на свои познати. Повече за мен може да прочетете на тази страница. Ако желаете да разберете повече за самите продукти, кликнете тук. За контакт с мен: 0877 10 66 20

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *