Posted on Leave a comment

Важни новини от AquaSource®

Важни новини от AquaSource® - Kolastra.euПовече от 25 години AquaSource Програма Лесно начало е чудесен начин да запознаете хората с хранителните добавки на AquaSource. Освен това е доста ценна и за тези, които ще закупят всяка добавка поотделно, но няма да следват схемата за прием на AquaSource Програма Лесно начало.

AquaSource Програма Лесно начало е 4-седмична плавна, безопасна и лесна схема, която се състои от AquaSource Водорасли, AquaSource Храносмилателни Ензими, AquaSource Ацидофилус и AquaSource Бифидус Комплекс.

AquaSource Програма Лесно начало е създадена да защити нивата на важните ензими и бактерии в храносмилателната система и включва AquaSource Водорасли, като по този начин поддържа собствените механизми на организма за прочистване и спомага оптимизирането на хранителния прием за благополучие и жизненост.

НОВО!!! AquaSource Програма Лесно начало – С ПО-СИЛНО ДЕЙСТВИЕ

AquaSource винаги е обръщала особено внимание на доброто качество и на процеса на непрекъснато усъвършенстване. Този процес включва изграждане на дългосрочни отношения с много от нашите доставчици. Когато е възможно, тези силни връзки ни помагат да подобрим нашите продукти и да осигурим още по-големи хранителни ползи и икономическа стойност.

Програма Лесно начало беше подобрена посредством следните промени:

  • Добавени са Lithothamnium (червени водорасли) за калций, което доведе до допълнителни одобрени от ЕОБХ здравни твърдения.
  • Сега Бифидус Комплекс е с 200% по-силно действие от преди.
  • Ацидофилус сега е с 250% по-силно действие от преди.
  • Количеството на водораслите за една капсула AquaSource Водорасли се промени от 200mg на 300mg.
  • Малтодекстриновата основа е заменена с основа от оризово брашно.
  • Капсулата вече е от растителна целулоза, а не от желатин и е одобрена от Веган обществото.

Всички промени може да откриете тук: Лесно начало на АкваСорс

 

 

От няколко години аз и моето семейство използваме продуктите на АкваСорс, както и ги препоръчваме на свои познати. Повече за мен може да прочетете на тази страница. Ако желаете да разберете повече за самите продукти, кликнете тук. За контакт с мен: 0877 10 66 20

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *