Posted on Leave a comment

Ползи от водораслите АкваСорс

Защо да приемаме водорасли?

Всеки знае, че добрият имунитет е в основата на истинското здраве. Ето защо при всяка вирусна инфекция, колкото по-бързо се активира имунната система, толкова по-малко се увреждат лигавиците, толкова по-лесно се преодолява болестта и толкова по-малко са усложненията. Тук буквално всеки час е от значение.

Практиката показва, че профилактичното приемане на микроводорасли (главно Зелена енергия) поддържа имунната система активна и пъргава. А когато дойдат вирусите, приемането на ударни дози Зелена енергия ни дава още повече сили. При това ползите от водораслите са многобройни, освен че повишават противовирусния имунитет.

Но защо именно микроводорасли с марката АкваСорс? Каква е тайната на тяхното чудотворно действие?
Нека изброим основните предимства и ползи, които никъде другаде не са събрани на едно място така, както при водораслите АкваСорс:

 1. Активирани слънчеви електрони, които предават енергия директно на нашата енергийна система. Получават се, когато фотоните на слънчевата светлина се сблъскват с хлорофила при фотосинтезата. Водораслите съдържат до 20 пъти повече хлорофил от растенията, затова са наречени „Материализирана слънчева енергия“.
 2. Биофотони – всички живи клетки излъчват биофо-тони (квантове светлина), които могат да се установят чрез специална техника. Биофотоните се съхраняват в ДНК в клетъчното ядро. Освобождавани и абсорбирани от ДНК, те образуват мрежа от светлина, която свързва клетките, тъканите и органите, и регулира всички жизнени процеси. Холографското биофотонно поле на мозъка и нервната система, а може би дори и на целия организъм, вероятно е в основата на нефизическите аспекти на човека (паметта, психиката и съзнанието). Тъй като водораслите са по цял ден в контакт със слънчевата светлина, те складират биофотони и ги предават на нашата ДНК, което обяснява ефекта им върху духовната еволюция и регулиращото им действие върху организма.
 3. Кръвотворен ефект – водораслите са много богати на желязо, вит. В12, протеини и хлорофил, затова обновяват и витализират кръвта и са полезни при анемия. Наричат ги „Зелената кръв на Земята“. За разлика от кръвопреливането, водораслите не пренасят СПИН и хепатит.
 4. Еликсир за мозъка и нервите – водораслите са богати на невропептидни предшественици (за по-лесно синтезиране на серотонин, допамин, фенилаланин и др.), подхранват мозъка, активират паметта, подобряват концентрацията и способността за учене, стимулират творческите заложби, повишават умствената трудоспособност.
 5. Активират имунната система и й помагат по-добре да се справя с бактериални и вирусни инфекции, ракови клетки, паразити и т.н. (доказано с клинични изпи-тания, проведени в Канада). Нямат странични действия за разлика от антибиотиците.
 6. Детоксикация – богати са на алгинова киселина, която се свързва с тежките метали, радиоактивните вещества и други токсини, прави ги водоразтворими и организмът лесно ги изхвърля през бъбреците (затова се препоръчва да се пие повече чиста и мека вода).
 7. Активират стволовите клетки при по-големи дози (над 5 гр./ден). Стволовите клетки могат да регенерират различни органи и системи, в това число жизненоважни (сърцето след инфаркт, мозъка след инсулт, бъбреците и др.), и да възстановят здравето и младостта.
 8. Биогенна, жива храна – във водораслите АкваСорс ензимите са съхранени до най-висока степен поради това, че те се сушат при физиологична температура (за разлика от други предлагани на пазара, които по-скоро се „варят“ при температура над 70-80оС).
 9. Минерали и микроелементи – поради вулканичния район, в който растат, водораслите АкваСорс са много богати на редки и ценни минерали в органична (лесно усвоима, биодостъпна) форма. Те са много полезни за по-добро здраве и по-красиви кожа, коса и нокти.
 10. Ценна генетична информация – водораслите се делят бързо – за един ден дават 10-20 поколения, при което „тестират“ всевъзможни генетични комбинации. За сравнение, 20 поколения при човека отнемат 400 години. Затова от водораслите можем да приемем наготово гени, които може би ще ускорят нашата еволюция и еволюцията на децата ни…
 11. Антиканцерогенно (противораково) действие – то се дължи на множество механизми (антиоксидантен ефект, стимулиране на имунната система, детоксикация, алкализация и др.) и се проявява в удължаване на живота и подобряване на самочувствието и обективните показатели на раково болните. При някои случаи може да се стигне и до трайна ремисия (на практика това означава оздравяване), когато водораслите са част от цялостна противоракова програма (тя обаче е тема за друга книга).
 12. Алкална реакция – много важно условие за добро здраве. Повечето храни, особено готвените, подкиселяват тялото и така отварят вратата за болести и остаряване. За разлика от тях, водораслите алкализират организма и така допринасят за лечението и профилактиката на много болести, в това число и рака.

Водораслите АкваСорс са съвършена клетъчна храна за сила, здраве и красота, която удължава живота, подмладява клетките и ни предпазва от остаряване и болести на цивилизацията като хипертония, атеросклероза, инфаркт, инсулт, диабет, рак, алергии, Алцхаймер, МС и т.н. Предпазват от скрития клетъчен глад, който се проявява и като измършавяване, и като надебеляване.

Водораслите АкваСорс чистят, енергизират и хранят и са изключително полезни за:

 • всички, които искат да имат повече енергия, да са по-умни, по-здрави и по-активни;
 • хора, които работят много, изложени са на постоянен стрес, не си доспиват;
 • интелектуалци, ученици и студенти, които искат да разчитат 100% на мозъка си;
 • семейства, които искат да си родят здрави, умни, хубави и чисти деца;
 • бременни жени (по-добро развитие на бебето, без да се изцежда организма на майката);
 • кърмачки – майката е по-здрава и силна, млякото й е по-гъсто и хранително;
 • бебета, малки деца и подрастващи (съвършена храна за този период);
 • често боледуващи и хронично болни хора и за възстановяване след болести и операции;
 • хора, които следват определен духовен път и се занимават с практики, за които е нужна;
 • духовна чистота и други специални качества.

Водораслите АФА са универсалната храна за всеки човек, който цени здравето си и иска да живее дълго и пълноценно!

 

Източник: zdravodete.com

close

Грабни своя ПОДАРЪК

Наръчникът "Тайната формула на здраветоще ви разкрие истината за това как да бъдете здрави.

Съгласен съм с Общи условия & Декларация за поверителност

От няколко години аз и моето семейство използваме продуктите на АкваСорс, както и ги препоръчваме на свои познати. Повече за мен може да прочетете на тази страница. Ако желаете да разберете повече за самите продукти, кликнете тук. За контакт с мен: 0877 10 66 20

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *