Posted on Leave a comment

3 причини да използвате бои за коса

Професионални бои за коса

Живеем в 21 век, което ни дава ясно да се разбере, че боите за коса, които всеки от нас има възможността да открие на пазара, са твърде много. Няма никакво значение колко обичате или не обичате да експериментирате с външния си вид, то със сигурност имате възможността да се сдобиете с точно онзи продукт, който смятате, че ще успее да сбъдне вашите желания и същевременно с това да оправдае очакванията ви за краен резултат.

В тази статия ще се посветим на това да споделим с вас, читателите, кои са онези 3 причини, заради които наистина си струва да използвате продукти с пигментиращо действие. Ще се опитаме да надникнем колкото се може по-надълбоко в света на фризьорството, така че всеки от вас да успее сам за себе си да реши дали е настъпил моментът, в който да експериментира с визията си.

Надяваме се да ви бъдем полезни с мненията, които ще изкажем в редовете по-долу. Предполагаме, че в един момент всеки от вас ще може да се припознае и ще успее да грабне продуктът, създаден специално за него.

Преди обаче да се впуснем в дълбоки разсъждения, то ще споделим нещо изключително ценно, свързано с покупката на самата боя. Съветваме ви да не се доверявате на случайни търговци, така че крайният резултат да не се окаже нещо коренно различно от това, на което сте се надявали.

Предлагаме ви, на първо място, да извършите кратко проучване, което да ви отведе право към целта. Важно е да бъдете внимателни и с грижа да подбирате продуктите, така че да постигнете мечтания резултат.

В този ред на мисли е невъзможно да не ви споменем за онлайн магазина за козметика BeautyMall.bg, където всеки един от вас ще открие точно онази боя за коса, която не просто ще го дари с наситен и дълготраен цвят, но и ще спомогне за това прическата да изглежда много по-поддържана, здрава и с неописуем блясък. Е, надяваме се тази информация наистина да ви бъде полезна и да спестим една не малка част от времето, което сте предвидили за откриването на подходящия обект, от който да си закупите висок клас боя.

Ко иса 3 – те причини, заради които си струва да се боядисаме

Първата, с която решихме да стартираме, е не коя да е друга, а белите коси. Нито една себеуважаваща се дама не желае косата да подсказва за нейната възраст. Това е неписано правило, което нежните създания се стремят да следват и спазват безотказно. За щастие този необратим процес, свързан с побеляването на косата, може да бъде успешно маскиран, стига да се боядисваме редовно и да го правим с наистина качествени бои за коса.

Професионални бои за коса
Онлайн магазин за козметика https://beautymall.bg/

Като втора причина съвсем категорично ще посочим желан цвят. Предполагаме, че на всяка от вас, поне веднъж се е случвало тайничко да мечтае да има цвета на косата на известна личност или човек в обкръжението си. дори и природата да не ви е дарила с това, то вие съвсем лесно, безпроблемно и без да се налага да инвестирате кой знае каква сума, имате възможност да промените всичко това, в рамките на няколко часа.

Като трета причина ви посочваме разнообразието, от което се нуждае почти всяка от нас. Няма нищо по-скучно от това никога да не разнообразявате визията си.

Бъдете смели, експериментирайте и се наслаждавайте на постигнатите резултати, благодарение на качествените бои за коса, които днес имате възможността да откриете на пазара.

Posted on Leave a comment

Красиви жени – съществуват ли наистина?!

Бар Рафаели

Красиви жени – мит или реалност

Знаете ли, че няма грозна жена, а различни вкусове на мъжете? Чували ли сте този рефрен някога?

Всъщност е самата истина. Всеки човек е индивидуален, разсъждава по определен начин, изглежда различно. И това е най-хубавото на този свят. Все пак тази статия е именно за красивите жени, с акцент върху един синдром, който вече е набрал огромна популярност. Continue reading Красиви жени – съществуват ли наистина?!

Posted on Leave a comment

Ползи от водораслите АкваСорс

Ползи от водораслите АкваСорс - Kolastra.eu

Всеки знае, че добрият имунитет е в основата на истинското здраве. Ето защо при всяка вирусна инфекция, колкото по-бързо се активира имунната система, толкова по-малко се увреждат лигавиците, толкова по-лесно се преодолява болестта и толкова по-малко са усложненията. Тук буквално всеки час е от значение. Continue reading Ползи от водораслите АкваСорс

Posted on Leave a comment

Важни новини от AquaSource®

Важни новини от AquaSource® - Kolastra.euПовече от 25 години AquaSource Програма Лесно начало е чудесен начин да запознаете хората с хранителните добавки на AquaSource. Освен това е доста ценна и за тези, които ще закупят всяка добавка поотделно, но няма да следват схемата за прием на AquaSource Програма Лесно начало. Continue reading Важни новини от AquaSource®

Posted on Leave a comment

АкваСорс при бременност, раждане, кърмене и отглеждане на бебето

bremennost i akvasors

Д-р Петър Найденов е писал за правилното хранене на жената преди и по време на бременността и в периода около и след раждането, което е изключително важно за нейното здраве и правилното развитие на бебето.

Continue reading АкваСорс при бременност, раждане, кърмене и отглеждане на бебето

Posted on Leave a comment

Какво да правя? Детето има висока температура!

deteto ima temperatura

Едва ли има майка, която да не е плакала първия път, когато детето й е вдигнало висока температура в хода на остра вирусна инфекция. Въпреки че това е една естествена, интелигентна реакция на защитния механизъм, високата температура кара родителите да изпадат в паника и да правят една и съща грешка, като се опитват всячески да я свалят. Това не помага на оздравяването, даже вреди.

Continue reading Какво да правя? Детето има висока температура!

Posted on Leave a comment

Алергии – успешна борба с тях!

alergia

Алергията е заболяване, известно отдавна. От нея са страдали Наполеон, Лудвиг Ван Бетховен, Антонио Вивалди, Чарлз Дикенс и много други известни и богати, деца и възрастни, мъже и жени…

Continue reading Алергии – успешна борба с тях!

Posted on Leave a comment

Паротит/Заушка – НЕ на психозата!

Паротит/Заушка - НЕ на психозата! - Kolastra.eu

Паротитът/Заушката е остро заразно заболяване със сезонна проява от октомври до май, което се разпространява по въздушно-капков път. Започва с висока температура 38-39 градуса и подуване на слюнчените жлези под и пред едното ухо. След 1-2 дни обхваща и другата страна, кожата е опъната, лъскава, но с непроменен цвят. Преболедуването оставя траен пожизнен имунитет.

Continue reading Паротит/Заушка – НЕ на психозата!