АкваСорс за спортисти

АкваСорс продукти за спортисти

АкваСорс продукти за тренировки, фитнес, спорт

Суперхраните и добавките на AquaSource се употребяват от редица спортисти в цял свят. Ползите от употребата им са доказани, благодарение на медалите на спортисти по художествена гимнастика, културизъм, олимпийския отбор на Австралия и много, много други. Дори напоследък продуктите все по-сериозно се разпространяват сред младите спортисти, които са се насочили към посещенията на фитнес зали за удоволствие или с определена цел. Ако все още не сте получили информация за тях, значи е важно да отделите няколко минути и да обърнете внимание на тази страница.

С какво са полезни продуктите на АкваСорс за спортисти?

По-долу може да откриете информация за продуктите, които са полезни при тренировки. За пълна информация за всеки продукт, моля посетете страницата на самия продукт. Тук се описва само малка част от ползите на продуктите:

Коластра

Атлетите и хората, които спортуват редовно, винаги търсят начини да подобрят постиженията си и да получат по-добри резултати. Според клиничните изследвания и свидетелствата на хора, които употребяват коластра, тя може би е най-въздействащата природна субстанция, открита до момента, която може да помогне на атлетите да постигнат мечтаните от тях резултати. Много боди-билдъри и фитнес експерти твърдят, че именно коластрата е най-ефективното средство за изграждане на здрави мускули, което някога са употребявали – при това без да прибягват към незаконните (и опасни) стероиди.

IGF-1 (инсулино-подобен фактор на растежа), открит в коластрата, има много по-добър анаболен ефект от всяко друго известно досега вещество, дори и стероидите. IGF-1 води до нарастване на мускулната маса и увеличаване на силата. Коластрата намалява разпадането на протеините и стимулира транспортирането на глюкозата в мускулите. В крайна сметка растежните фактори на коластрата увеличават скоростта на протеиновия синтез и намаляват разграждането на белтъчините, което води до увеличаване на чистата мускулна маса, без съответното увеличаване на мастните натрупвания.

Мака енергия

Подпомага поддържането на издръжливостта, силата и жизнеността през цялата тренировка и целия ден. Според продължителни проучвания коренът от мака или мака мака може да повиши сексуалното желание. Мака има и вече затвърдена репутация сред силовите атлети , че спомага за поддържането на оптимална сила и издръжливост. За нея дори се съобщава, че подпомага умствената дейност, бдителността и концентрацията.

Комплекс Есенциални мастни киселини

Оптимално съотношение на Омега-6 към Омега-3, по научна спецификация, за поддържане здравето на сърцето. Добър източник на Омега-9. Масла, богати на DHA, от микроводораслов източник – осигурява DHA, за да подпомогне поддържането на мозъчната функция.  Човек не се нуждае от големи количества полиненаситени мастни киселини, но е от огромно значение качеството да отговаря на най-високите възможни стандарти.

Всеки един от тези продукти може да бъде закупен с 30% отстъпка. За повече информация, моля прочетете тук:  ⇒ кликни 

Коензим Q10 с хром

Известен още като коензим, CoQ10 е мощен, универсален антиоксидант. Играе важна роля при преобразуването на храната и кислорода в метаболитна енергия на клетъчно ниво. Не е синтетичен! AquaSource използва само естествено произведен CoQ10. Съдържа хром пиколинатът, който е лесноусвоима форма на хрома – ценен минерал, който играе жизненоважна роля в обмяната на глюкозата и нормалния метаболизъм на въглехидратите, мазнините и протеините в организма. Също така допринася за поддържането на нормални нива на кръвната захар. Допринася за намаляване на чувството за отпадналост и умора.

Куркума комплекс

Куркума Комплекс е предназначен да подпомогне овладяването на дискомфорта в мускулите и ставите, независимо от възрастта. Може да се използва от спортисти и хора с физически активен начин на живот, чиито мускули и стави се нуждаят от по-бързо възстановяване след натоварване. Съдържа бромелаин за допълнителна подкрепа на мускулите и ставите.

Водорасли

AquaSource водораслите са изключително чист и богат източник на основни хранителни вещества, съдържащи над 60% протеин. Богати са на ценния антиоксидант бетакаротин както и на витамин В12. Те са отличен източник на желязо и други важни минерали. Осигуряват широк спектър хранителни елементи, включително витамини, минерали, антиоксиданти, протеин, аминокиселини, мастни киселини и невропептиди. Допринася за намаляването на чувството за отпадналост и умора. Освобождават допълнителна енергия в тялото. Предлагат се в удобна True-filled капсула (без пълнители или свързващи вещества), на прах или в течна форма.

Всеки един от тези продукти може да бъде закупен с 30% отстъпка. За повече информация, моля прочетете тук:  ⇒ кликни 

Супер Антиоксидант

AquaSource е съчетала този патентован антиоксидантен екстракт заедно с уникална комбинация от билки и каротеноиди, които работят в синхрон. Мнозина усещат, че силата на този продукт се крие в ползите против стареене. Подпомага възстановяването от физически стрес, включително и при спортисти. Допринася за поддържането на здравословно кръвообращение. Подпомага поддържането на правилна когнитивна функция.

Колаген Плюс

Колагенът е основния структурен компонент на долния пласт на кожата. В резултат на някои химични и метаболитни промени с възрастта колагенът намалява, кожата се отпуска и се появяват видимите признаци на стареене. Колагенът е основен структурен протеин в кожата. Играе важна роля за структурата на клетките, тъканите и органите. AquaSource използва само най-висококачествен колаген, осигурен от естествени източници.

Флексибилити

Висококачествени съставки, които осигуряват естествена синергия за максимално подпомагане и поддържане на ставите в добро състояние. Съдържа висококачествен колаген и хондроитин – две важни за хрущялната тъкан съставки, изключително полезни за ежедневното й възстановяване. Съдържа Регенашуър® глюкозамин хидрохлорид – осигурява максимално количество глюкозамин. Пет допълнителни хранителни съставки – осигуряват синергична подкрепа за ставите.

Остео-Форте

AquaSource Остео-Форте съдържа изобилие от мощни натурални хранителни вещества и ко-фактори, които подпомагат още повече здравето на костите. Включва витамин К2, за да подпомогне отлагането на калций в костите. Съдържа калций и витамин D, които спомагат за поддържане на костите и ставите здрави. Съдържа магнезий, който допринася за намаляване на чувството за умора.

АкваСорс продукти за спортисти

 • АкваСорс Остео Форте

  Остео Форте

  93.85 лв.
  Купи
 • АкваСорс Куркума комплекс

  Куркума комплекс

  80.45 лв.
  Купи
 • АкваСорс Мака енергия

  Мака енергия

  65.00 лв.
  Още
 • АкваСорс Афа водорасли 60 капсули

  Водорасли АФА

  62.00 лв.135.00 лв.
  Опции
 • АкваСорс Коензим Q10 с хром

  Коензим Q10 с хром

  90.00 лв.
  Купи
 • АкваСорс Супер Антиоксидант с Пикногенол

  Супер антиоксидант

  82.50 лв.
  Купи
 • АкваСорс Омега Есенциални Мастни киселини

  Есенциални мастни киселини

  44.15 лв.
  Купи
 • АкваСорс КолАктив 3 120 капсули

  Коластра КолАктив 3

  57.00 лв.98.00 лв.
  Опции
 • АкваСорс Колаген Плюс

  Колаген

  81.00 лв.
  Купи
 • АкваСорс Флексибилити

  Флексибилити

  78.60 лв.
  Купи

Всеки един от тези продукти може да бъде закупен с 30% отстъпка. За повече информация, моля прочетете тук:  ⇒ кликни 

close

Грабни своя ПОДАРЪК

Наръчникът "Тайната формула на здраветоще ви разкрие истината за това как да бъдете здрави.

Съгласен съм с Общи условия & Декларация за поверителност