АкваСорс продукти

AquaSource продуктите могат да се приложат в целия съпътстващ живот на човека. Те намират приложение в здравословния начин на живот, спомагат за по-доброто здравословно състояние на човека и са страхотен помощник на организма в борбата с непрекъснатите външни негативни намеси от заобикалящия ни свят.

Много са болестите както физически, така и психични, които съпътстват живота на човека и водят до неговата смърт. Повечето от тях обикновено започват през втората половина от живота на човека и са свързани с начина на живот и начина на хранене. Много по-нисък  е процентът на вродените  заболявания и тези, които имат начало в първата половина на живота.

Това означава, че ние можем да повлияем върху появата и развитието на дадена болест до голяма степен като живеем и се храним по определен начин. За тази цел обаче трябва да се сетим навреме за важните неща в живота, от които зависи нашето здраве. Не бива появата на заболяване да ни подсеща, че грижата и превенцията за нашето здраве е от първостепенно значение в нашия живот.

Най-важното е да осъзнаем навреме, че най-голямото ни богатство е здравето, това е нашият най-ценен капитал.

Суперхраните на Аквасорс могат да помогнат на човешкия организъм да бъде по-здрав или да преодолее дадена болест. Предимство на продуктите е липсата на странични ефекти, каквито почти винаги има от лекарствата – плод на фармацевтичната индустрия.

Характерно за суперхраните на Аквасорс е, че те помагат многопосочно както на човешкото тяло така и на човешкия дух. Покачвайки имунната защита на човека, те допринасят и за оздравяването на неговата психика. Не случайно синьо-зелените водорасли, есенциалните мастни киселини, коластрата както и други продукти на компанията имат положително действие върху депресията.

Все повече лекари както и хора с други професии започват да схващат философията на безвредния начин да се поддържаме здрави, силни и с висок дух, незамърсявайки организма си с продукти на индустриалната химия и фармацевтичната индустрия, а ползвайки природата като неизчерпаем извор на енергия,  красота и здраве.

Да помним – здравето на човека зависи от няколко прости неща като редовно и правилно хранене, липса на стрес колкото е възможно в изпълнение на професионалните си  задължения, редовен сън и добри човешки взаимоотношения.

По отношение на правилното хранене и намаляване на стреса продуктите на Аквасорс имат категорично ползотврен ефект.

Ето и в какви случай може да се прилагат продуктите на АкваСорс за хранителна профилактика:

АкваСорс продукти за бебета и деца:

ТОП продуктите, които се препоръчват за най-малките и сладки човеци може да откриете, като кликнете на самия надпис. Уникалната комбинация от продукти включва употреба на зелена енергия + коластра + мастни киселини, за да имунната система да се пребори с вирусите. За по-големите батковци и какички, учениците и студентите, се препоръчват водорасли + коластра + мастни киселини.

АкваСорс продукти за жени:

Женското здраве е специфично, важно и задължително трябва да го пазим в норма. Причината е проста – всяка здрава, щастлива и доволна жена е рай за мъжа! Жените могат не само да разчитат на продукти за подсилване на имунната система, но и за специфични ситуации, като подсилване на ноктите, кожата, косата чрез Колаген, подкрепа за кости, стави и мускули чрез Флексибилити, Остео Форте, Куркума, както и могат да разчитат на специално разработени продукти като Муун Райз и Муун баланс за може би най-важната част от живота си.

Продукти за мъже:

Мъжете са наистина силния пол, ако опрем до физика, но понякога това не е точно така. Хубаво е да използват водорасли, за да подкрепят мозъка си. Мака енергията ще им даде сила за повече мощ – полова и физическа, а и по всяко време могат да разчитат на Коензим Q 10, Клетъчна енергия и други специфични продукти за определена част от функционалното им тяло.

АкваСорс продукти за спортисти:

Подробна информация кои продукти ще послужат за подобряване на успехите ви в спорта може да откриете като кликнете на заглавието. Хората не обръщат внимание на продукти като коластра, лайтън-ъп, флексибилите, куркума, а всъщност постигането на целите с тях е по-лесно.

АкваСорс за отслабване:

Няма да губим време и директно споделяме една страхотна програма за регулиране на теглото:

Примерна програма за отслабване:

1 месец: Програма “Лесно начало” с ЕМК, Колактив 3 и/или АлоеФреш – По този начин ще направите пречистване и детокс на стомашно-чревния тракт

2 месец: Ливър Кленз, ЕМК и Лайтън-ъп! – За пречистване на черния дроб и още по-добро храносмилане

3 месец: Лайтън-ъп!, водорасли АФА и Коластра – Така ще активирате обмяната на веществата в организма.

За орална хигиена:

Йонната четка за зъби Соладей-еко подобрява начина на миене на зъбите, както и подкрепя устойчивостта на венците. Чрез нея ще постигнете по-голяма ефективност при качественото четкане на зъбите и ще останете доволни от резултата.

Това НЕ са лекарствени продукти! Те могат да служат за хранителна профилактика в посочените случай, но не бива да се приемат като лекуващи! При здравословен проблем винаги трябва да обсъдите с лекуващия си лекар предстоящата консумация на определен продукт, за да сте сигурни че взимате правилно решение!

Ето и малко информация за най-продаваните продукти на компанията:

Зелена енергия

Това е ТОП продуктът на компанията, който се харесва както от деца, така и от възрастни. Съдържа витамини от B групата и е съставен от два вида водорасли – афа + спирулина. Третия компонент е люцерната, която е изключително ценна житна култура. Използва се за засилване на имунната система, особено на деца, които са в детската градина или започват училище. Перфектно действа през по-студените дни в годината. Продава се в две разфасовки – от 60 капсули и 120 капсули.

Коластра

Коластрата на АкваСорс е една от известните в България, защото наистина е единствено от първото доене на кравите в Нова Зеландия. Това е изключително важно, за да се добият най-силните минерали и вещества, които съдържат в себе си готовия имунитет. След това се изсушава на точната температура, за да не се увредят молекулите и така до нас достига перфектното съчетания на суха коластра, която съдържа в себе си готови антитела срещу едни от най-разпространените вируси, както и растежни фактори. Коластрата е важна не само за децата, но и за възрастните, при които след 30-35 година започва намаляване на производството на растежните фактори в организма. Предлага се във вариант: Колактив от 60 капсули и 120 капсули. Също така се предлага и с малко количество пробиотик в продукта КолАктив3, който е от 120 капсули.

Водорасли

Синьо-зелените водорасли АФА от езерото Кламат в САЩ са едни от най-известните на пазара, тъй като са от малкото водорасли, които наистина са с високо качество и солидно съчетание на витамини и минерали, нужни на всеки организъм. 60% от съдържанието им е протеин, което не се среща в никоя друга храна, дори месото. Те се използват за по-добра концентрация и най-вече за нервната система. Наричат се и суперхраната на 21 век. Предлагат се в опаковка от 60 капсули и 120 капсули, както и на прах, и на течност – за по-лесно хранене на бебета.

Омега мастни киселини

В АкваСорс са разработени два вида мастни киселини от растителни източници – Комплекс есенциални мастни киселини с омега 3,6,9 и Течно злато, съдържащо в себе си омега 3,6,7,9. И двата продукта са подходящи за бебета, деца, възрастни. Спомагат за добрата работа на сърцето и изграждат есетствена бариера срещу вирусите.

Бифидус

Бифидус комплекс е пробиотик, предназначен за осигуряване на оптимални количества от полезни бактерии в дебелото черво. Продуктът е с подобрена формула от края на 2019 година, когато в него са добавени червени водорасли, които естествено добавят калций за организма.

Ацидофилус

Пробиотикът Лактобацилус Ацидофилус съдържа полезни бактерии, които населяват тънките черва. Той е изключително полезен за възрастни, особено в случай на и след прием на широкоспектърни антибиотици.

Програма Лесно начало

Лесното начало е водещият продукт на АкваСорс, който може да бъде закупен с голямо намаление от всеки, който реши да се регистрира и да пазарува продуктите с отстъпка. Включва четири продукта – водорасли, храносмилателни ензими, бифидус комплекс и ацидофилус. Приема се в рамките на месец и служи за естествена детоксикация на организма.

Муун Райз

Кремът Муун Райз съдържа в себе си билки, включително див ямс, благодарение на които много жени се чувстват комфортно по време на месечните си неразположения. Това е един от най-уникалните продукти на компанията, като може да прочетете стотици положителни отзиви за него от тийнейджърки и възрастни дами.

Муун Баланс

Продуктът Муун Баланс е предназначен за жени, които се намират в деликатния преход в живота си. Той помага за поддържане на хормоналния баланс в организма и намаляване ефекта от менопаузата.

Колаген

Колагенът на АкваСорс е предпочитана добавка за жени и мъже. Продуктът съчетава висококачествен колаген с хиалуронова киселина, като в продукта се съдържат и водораслите афа. Това е добър метод за намаляване на бръчките, изпъване на кожата и заздравяване на ноктите и косата.

Куркума

Ако имате болки в мускулите и ставите имате две възможности – използвате добавка с магнезий или куркума. В случая в този продукт има куркума и комплекс от съставки, които не само съдействат при описаните болки, но благоприятстват върху целия организъм.

АлоеФреш

Имате ли проблеми с изхождането? Или с обработката и преминаването на храната през червата? АлоеФреш е продукт, който спомага за прочистването на долната част на храносмилателния тракт. Стотици хора споделят мнение, че им въздейства много позитивно при проблеми с редовното изхождане.

Морска енергия

Едно перфектно съчетание най-вече за жени, но и достатъчно подходящ за мъже. В продукта Морска енергия се съчетават четири вида водорасли – афа, зелени, кафяви и червени, които осигуряват бодрост, жизненост и бърза мисъл.

Коензим Q10 + хром

Любим продукт на редица мъже, но успешно се използва и от жени. Коензим Q10 е изключително важен за организма, а в съчетание с водорасли и хром определено съдейства за правилната работа на целия организъм. Включително допринася за поддържане на нивата на глюкозата в норма.

Антиоксидант

Ливър Кленз

Витамин Д

Храносмилателни ензими

Лайтън-Ъп

Флексибилити

Плодова енергия

Остео Форте

Мака

Кремове и лосиони

Четки за зъби

 

Информация за продуктите на АкваСорс

В този магазин ще откриете суперхрани и хранителни добавки на основата на водорасли, които целят да детоксикират организма ви, да му повишат имунната защита, до допринесат за енергията ви, да ви помогнат да бъдете по-здрави! Това са продукти за профилактика и по-ползотворен живот. По-добре да ги започнете на по-късен етап от живота си, отколкото никога!

В историята вече има деца, които от своето раждане приемат водорасли, както и случай на хора на над 80 години, които тепърва започват да ги употребяват и да споделят колко са изненадани от ползите им. Никога не е късно да пробвате и вие, както и да споделите мнението си 🙂

От този магазин може да поръчате всеки продукт на АкваСорс от всяка точка в България – село или град, включително в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

Как мога да поръчам продукти на АкваСорс?

Може да направите поръчка директно през сайта като изберете продукта или продуктите, след което ги добавите в кошницата и завършите поръчката с попълване на данните за доставка. Другият вариант е да направите поръчката по телефон 0877106620.

Какви продукти предлага АкваСорс?

Суперхрани и хранителни добавки с водорасли. Синьозелените водорасли АФА са суперхрана, която участва като съставка в някои от продуктите на АкваСорс. Това са веган, без ГМО и изцяло натурални продкути за профилактика на организма и повишаване степента на имунна защита.