АкваСорс продукти

Продукти АкваСорс онлайн магазин - kolastra.eu

AquaSource продуктите могат да се приложат в целия съпътстващ живот на човека. Те намират приложение в здравословния начин на живот, спомагат за по-доброто здравословно състояние на човека и са страхотен помощник на организма в борбата с непрекъснатите външни негативни намеси от заобикалящия ни свят.

Много са болестите както физически, така и психични, които съпътстват живота на човека и водят до неговата смърт. Повечето от тях обикновено започват през втората половина от живота на човека и са свързани с начина на живот и начина на хранене. Много по-нисък  е процентът на вродените  заболявания и тези, които имат начало в първата половина на живота.

Това означава, че ние можем да повлияем върху появата и развитието на дадена болест до голяма степен като живеем и се храним по определен начин. За тази цел обаче трябва да се сетим навреме за важните неща в живота, от които зависи нашето здраве. Не бива появата на заболяване да ни подсеща, че грижата и превенцията за нашето здраве е от първостепенно значение в нашия живот.

Най-важното е да осъзнаем навреме, че най-голямото ни богатство е здравето, това е нашият най-ценен капитал.

Суперхраните на Аквасорс могат да помогнат на човешкия организъм да бъде по-здрав или да преодолее дадена болест. Предимство на продуктите е липсата на странични ефекти, каквито почти винаги има от лекарствата – плод на фармацевтичната индустрия.

 

ВАЖНО !!!

Знаете ли, че може да купувате продуктите на АкваСорс по-евтино с 30%?

Знаете ли, че може да пазарувате за себе си, за детето си, за цялото семейство или фамилия, както дори да се обедините с приятели и да си направите една регистрация в АкваСорс?

Защо да го направите?

Защото само по този начин ще купувате продуктите по-евтино с цели 30% (това са около 30 лева спестени от цената само на една голяма коластра), а още по-хубавото е, че може да се възползвате от оферти, при които получавате продукт напълно безплатно!

>>> Прочетете тук как да си направите регистрация в АкваСорс още днес <<<

 

Характерно за суперхраните на Аквасорс е, че те помагат многопосочно както на човешкото тяло така и на човешкия дух. Покачвайки имунната защита на човека, те допринасят и за оздравяването на неговата психика. Не случайно синьо-зелените водорасли, есенциалните мастни киселини, коластрата както и други продукти на компанията имат положително действие върху депресията.

Все повече лекари както и хора с други професии започват да схващат философията на безвредния начин да се поддържаме здрави, силни и с висок дух, незамърсявайки организма си с продукти на индустриалната химия и фармацевтичната индустрия, а ползвайки природата като неизчерпаем извор на енергия,  красота и здраве.

Да помним – здравето на човека зависи от няколко прости неща като редовно и правилно хранене, липса на стрес колкото е възможно в изпълнение на професионалните си  задължения, редовен сън и добри човешки взаимоотношения.

По отношение на правилното хранене и намаляване на стреса продуктите на Аквасорс имат категорично ползотврен ефект.

Ето и в какви случай може да се прилагат продуктите на АкваСорс за хранителна профилактика:

АкваСорс продукти за бебета и деца

ТОП продуктите, които се препоръчват за най-малките и сладки човеци може да откриете, като кликнете на самия надпис. Уникалната комбинация от продукти включва употреба на зелена енергия + коластра + мастни киселини, за да имунната система да се пребори с вирусите. За по-големите батковци и какички, учениците и студентите, се препоръчват водорасли + коластра + мастни киселини.

АкваСорс продукти за жени

Женското здраве е специфично, важно и задължително трябва да го пазим в норма. Причината е проста – всяка здрава, щастлива и доволна жена е рай за мъжа! Жените могат не само да разчитат на продукти за подсилване на имунната система, но и за специфични ситуации, като подсилване на ноктите, кожата, косата чрез Колаген, подкрепа за кости, стави и мускули чрез Флексибилити, Остео Форте, Куркума, както и могат да разчитат на специално разработени продукти като Муун Райз и Муун баланс за може би най-важната част от живота си.

Продукти за мъже

Мъжете са наистина силния пол, ако опрем до физика, но понякога това не е точно така. Хубаво е да използват водорасли, за да подкрепят мозъка си. Мака енергията ще им даде сила за повече мощ – полова и физическа, а и по всяко време могат да разчитат на Коензим Q 10, Клетъчна енергия и други специфични продукти за определена част от функционалното им тяло.

АкваСорс продукти за спортисти

Подробна информация кои продукти ще послужат за подобряване на успехите ви в спорта може да откриете като кликнете на заглавието. Хората не обръщат внимание на продукти като коластра, лайтън-ъп, флексибилите, куркума, а всъщност постигането на целите с тях е по-лесно.

АкваСорс за отслабване

Няма да губим време и директно споделяме една страхотна програма за регулиране на теглото:

Примерна програма за отслабване:

1 месец: Програма “Лесно начало” с ЕМК, Колактив 3 и/или АлоеФреш – По този начин ще направите пречистване и детокс на стомашно-чревния тракт

2 месец: Ливър Кленз, ЕМК и Лайтън-ъп! – За пречистване на черния дроб и още по-добро храносмилане

3 месец: Лайтън-ъп!, водорасли АФА и Коластра – Така ще активирате обмяната на веществата в организма.

За орална хигиена

Йонната четка за зъби Соладей-еко подобрява начина на миене на зъбите, както и подкрепя устойчивостта на венците. Чрез нея ще постигнете по-голяма ефективност при качественото четкане на зъбите и ще останете доволни от резултата.

Това НЕ са лекарствени продукти! Те могат да служат за хранителна профилактика в посочените случай, но не бива да се приемат като лекуващи! При здравословен проблем винаги трябва да обсъдите с лекуващия си лекар предстоящата консумация на определен продукт, за да сте сигурни че взимате правилно решение!

Ето и малко информация за най-продаваните продукти на компанията

Зелена енергия

Това е ТОП продуктът на компанията, който се харесва както от деца, така и от възрастни. Съдържа витамини от B групата и е съставен от два вида водорасли – афа + спирулина. Третия компонент е люцерната, която е изключително ценна житна култура. Използва се за засилване на имунната система, особено на деца, които са в детската градина или започват училище. Перфектно действа през по-студените дни в годината. Продава се в две разфасовки – от 60 капсули и 120 капсули.

Коластра

Коластрата на АкваСорс е една от известните в България, защото наистина е единствено от първото доене на кравите в Нова Зеландия. Това е изключително важно, за да се добият най-силните минерали и вещества, които съдържат в себе си готовия имунитет. След това се изсушава на точната температура, за да не се увредят молекулите и така до нас достига перфектното съчетания на суха коластра, която съдържа в себе си готови антитела срещу едни от най-разпространените вируси, както и растежни фактори.

Коластрата е важна не само за децата, но и за възрастните, при които след 30-35 година започва намаляване на производството на растежните фактори в организма. Предлага се във вариант: Колактив от 60 капсули и 120 капсули. Също така се предлага и с малко количество пробиотик в продукта КолАктив3, който е от 120 капсули.

Водорасли

Синьо-зелените водорасли АФА от езерото Кламат в САЩ са едни от най-известните на пазара, тъй като са от малкото водорасли, които наистина са с високо качество и солидно съчетание на витамини и минерали, нужни на всеки организъм. 60% от съдържанието им е протеин, което не се среща в никоя друга храна, дори месото. Те се използват за по-добра концентрация и най-вече за нервната система. Наричат се и суперхраната на 21 век. Предлагат се в опаковка от 60 капсули и 120 капсули, както и на прах, и на течност – за по-лесно хранене на бебета.

ЕМК

В АкваСорс са разработени два вида мастни киселини от растителни източници – Комплекс есенциални мастни киселини с омега 3,6,9 и Течно злато, съдържащо в себе си омега 3,6,7,9. И двата продукта са подходящи за бебета, деца, възрастни. Спомагат за добрата работа на сърцето и изграждат есетствена бариера срещу вирусите.

Бифидус

Бифидус комплекс е пробиотик, предназначен за осигуряване на оптимални количества от полезни бактерии в дебелото черво. Продуктът е с подобрена формула от края на 2019 година, когато в него са добавени червени водорасли, които естествено добавят калций за организма.

Ацидофилус

Пробиотикът Лактобацилус Ацидофилус съдържа полезни бактерии, които населяват тънките черва. Той е изключително полезен за възрастни, особено в случай на и след прием на широкоспектърни антибиотици.

Програма Лесно начало

Лесното начало е водещият продукт на АкваСорс, който може да бъде закупен с голямо намаление от всеки, който реши да се регистрира и да пазарува продуктите с отстъпка. Включва четири продукта – водорасли, храносмилателни ензими, бифидус комплекс и ацидофилус. Приема се в рамките на месец и служи за естествена детоксикация на организма.

Муун Райз

Кремът Муун Райз съдържа в себе си билки, включително див ямс, благодарение на които много жени се чувстват комфортно по време на месечните си неразположения. Това е един от най-уникалните продукти на компанията, като може да прочетете стотици положителни отзиви за него от тийнейджърки и възрастни дами.

Муун Баланс

Продуктът Муун Баланс е предназначен за жени, които се намират в деликатния преход в живота си. Той помага за поддържане на хормоналния баланс в организма и намаляване ефекта от менопаузата.

Колаген плюс

Колагенът на АкваСорс е предпочитана добавка за жени и мъже. Продуктът съчетава висококачествен колаген с хиалуронова киселина, като в продукта се съдържат и водораслите афа. Това е добър метод за намаляване на бръчките, изпъване на кожата и заздравяване на ноктите и косата.

Куркума комплекс

Ако имате болки в мускулите и ставите имате две възможности – използвате добавка с магнезий или куркума. В случая в този продукт има куркума и комплекс от съставки, които не само съдействат при описаните болки, но благоприятстват върху целия организъм.

Алое Фреш

Имате ли проблеми с изхождането? Или с обработката и преминаването на храната през червата? АлоеФреш е продукт, който спомага за прочистването на долната част на храносмилателния тракт. Стотици хора споделят мнение, че им въздейства много позитивно при проблеми с редовното изхождане.

Морска енергия

Едно перфектно съчетание най-вече за жени, но и достатъчно подходящ за мъже. В продукта Морска енергия се съчетават четири вида водорасли – афа, зелени, кафяви и червени, които осигуряват бодрост, жизненост и бърза мисъл.

Коензим Q10 + хром

Любим продукт на редица мъже, но успешно се използва и от жени. Коензим Q10 е изключително важен за организма, а в съчетание с водорасли и хром определено съдейства за правилната работа на целия организъм. Включително допринася за поддържане на нивата на глюкозата в норма.

Антиоксидант

Ливър Кленз

Витамин Д

Храносмилателни ензими

Лайтън-Ъп

Флексибилити

Плодова енергия

Остео Форте

Мака

Кремове и лосиони

Четки за зъби

 

Информация за продуктите на АкваСорс

В този магазин ще откриете суперхрани и хранителни добавки на основата на водорасли, които целят да детоксикират организма ви, да му повишат имунната защита, до допринесат за енергията ви, да ви помогнат да бъдете по-здрави! Това са продукти за профилактика и по-ползотворен живот. По-добре да ги започнете на по-късен етап от живота си, отколкото никога!

В историята вече има деца, които от своето раждане приемат водорасли, както и случай на хора на над 80 години, които тепърва започват да ги употребяват и да споделят колко са изненадани от ползите им. Никога не е късно да пробвате и вие, както и да споделите мнението си 🙂

От този магазин може да поръчате всеки продукт на АкваСорс от всяка точка в България – село или град, включително в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

Често задавани въпроси

❓ Какви продукти предлага АкваСорс?

Суперхрани и хранителни добавки с водорасли. Синьозелените водорасли АФА са суперхрана, която участва като съставка в някои от продуктите на АкваСорс. Това са веган, без ГМО и изцяло натурални продкути за профилактика на организма и повишаване степента на имунна защита.

💗 Какво се препоръчва за повишаване на имунитета?

Комбинация, която е известна като „Зима без антибиотици“, се препоръчва за прием от деца и възрастни, които са податливи на чести разболявания. Тя включва три продукта на АкваСорс:

💲 Колко струват продуктите?

Има два вида цени – за крайни клиенти и за регистрирани лица в АкваСорс. Регистрираните могат да закупуват продуктите с 30% отстъпка, като до момента са се възползвали от тази възможност хиляди хора в България.

🔔 Мога ли да пазарувам с 30% отстъпка?

Да, разбира се. За повече информация, моля свържете се с мен на телефон 0877106620 или посетете страницата за регистрация в АкваСорс, от която ще научите как може да се възползвате от голямата отстъпка.

✔ Как мога да поръчам продукти на АкваСорс?

Може да направите поръчка директно през сайта като изберете продукта или продуктите, след което ги добавите в кошницата и завършите поръчката с попълване на данните за доставка. Другият вариант е да направите поръчката по телефон 0877106620.

⌛ Колко време отнема доставката?

В 99% от случайте доставката се изпълнява в рамките на 1 работен ден. По-просто казано – днес правите поръчка и утре ще получите желаните продукти.

Shopping Cart