Бизнес с продуктите на AquaSource®

Вие се намирате на тази страница, защото искате да започнете да изкарвате допълнителен доход и/или да изградите солиден бизнес!

Поздравления!

Ще бъда честен – не всеки има умението да припечелва нещо допълнително. Затова ако смятате, че Вие искате да се научите как да изкарвате допълнитено пари продължете с четенето. Обаче ако си мислите, че с крака на масата ще изкарате пари – по-добре още сега напуснете тази страница.

Изисква се действие!

Нещата са прости. Определено не се изисква да си гений в продажбите.

Точно обратното!

Повечето от хората, които до момента се възползваха от тази оферта, са тези с малко или без опит.

Нямате ограничение в сумата, която може да спечелите всеки месец. Може да бъдат 200 лева, 500 лева, 3000 лева … Възможностите са неограничени! Зависи изцяло от Вас и мечтите Ви!

Продуктите на АкваСорс са органични, съдържащи водорасли. Продуктовата гама разполага с около 50 продукта. Всички те служат за т. нар. „абонамент за здраве“.

Вие може да предлагате всеки един от тези продукти и да печелите от тях. Имате възможност да ги предлагат в цяла Европа. Нямате ограничение да го правите само в България. И това само с една единствена регистрация!

Доход се получава по няколко начина:

  • При продажба от разликата между покупната и продажната цена;
  • Комисионна от лични поръчки;
  • Комисионна от хора, които са регистрирани от вас.

Ето и едно видео, от което може да получите основната информация:

Супер е, нали!

Ще Ви предоставя напълно готови за използване материали. Материалите са едни от най-изчерпателните, изключително подробни и готови за предоставяне на хората.

Ще Ви науча как да презентирате продукта, за да може да убедите хората, че това не е „поредния продукт на пазара”. Точно обратното – хората сами ще продължат да се интересуват!

Ще Ви дам информация кои хора биха купили продукта най-бързо, за да се убедите в ефективността на продуктите! Доволният клиент води други доволни клиенти.

По всяко време на денонощието може да ми пишете във Фейсбук. Отговарям при първа възможност. Поддържам контакт с хората от моята бизнес линия, защото само по този начин мога да Ви докажа, че това е възможност, която си струва!

Ще бъдете част от елитна общност, в която ще получите много полезна информация. Ще може да се изграждате като личност, ще знаете на кое да наблегнете и още, и още …

ВНИМАНИЕ!!!

Всеки, който се е регистрирал в АкваСорс и е попълнил моите данни за спонсор, както и е направил първата си поръчка от компанията, ще получи ПОДАРЪК от мен – книгатаЗдраве без лекарства от д-р Петър Найденов. За целта, моля свържете се с мен на телефон 0877106620 или напишете имейл до sales@kolastra.eu.

Проучете компанията. Проявете желание. Започнете да печелите!

Какво е нужно?

Изисква се регистрация в АкваСорс, за да може да предлагате свободно този и всички останали продукти. Сключва се договор между Вас и компанията. Получавате цял пакет документи и нужни материали.

Има такса, нормално е. Хубавото е, че е еднократна! Тя е на стойност четиредесет лева + разхода за доставка до Вашия адрес.

Всеки може да се регистрира!

Няма изискване за минимални продажби!

Няма изискване за минимална стойност на поръчката!

Единственото изискване е за 1 година да закупите поне 1 продукт. Ако не го направите регистрацията ви се анулира. Това е.

Ако вече сте убедени, че искате да пробвате тази възможност за допълнителен доход, с опция за основен в бъдещето, последвайте тези две стъпки:

    • Трябва да изтеглите бланката за договора от този линк – изтегли договора (в 2 екземпляра).

Попълвате данните:

Данни за дистрибутора – попълвате всичко по лична карта. Въведете правилен имейл адрес. Ще Ви е нужен да получавате новини и оферти за по-изгодно пазаруване от АкваСорс.

Данни за дистрибутор – юридическо лице – попълвате само, ако ще се регистрирате като фирма.

Банкова информация за изплащане на комисионни – ако желаете попълвате, тъй като може и на по-късен етап, когато вече сте започнали да реализирате комисионни.

Адрес за доставка и кореспонденция – попълвате, само ако е различен от този по лична карта.

Данни за съдистрибутора – попълвате, ако ще се регистрирате с още някого заедно. Например – брат/сестра, съпруг/съпруга и т.н.

Данни за спонсора – попълвате моите данни (те са попълнени вече):

Име и Фамилия: Добромир Панов

Дистрибуторски номер: 50068207

Подписвате се най-отдолу и сте готови.

Изпращате попълнените два екземпляра от договора до гр. София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 47, ет. 1, телефон: 02 858 16 46.

Има възможност да попълните онлайн този договор, без да се занимавате да го разпечатвате и изпращате по пощата или с куриер. Може да го направите оттук: онлайн регистрация. В този случай трябва да въведете данните за спонсор сами.

  • Заплащане на регистрационната такса.

Регистрацията е платена и е на стойност 40 лева, като срещу тази сума ще получите Начален дистрибуторски пакет с необходимите помощни и информационни материали, както и трябва да заплатите транспортните разходи за получаването им на стойност 5,20 лв. Може да го направите по три начина:

  • чрез Epay.bg – КИН – 7622194614
  • онлайн с банкова карта
  • нетрадиционен, но възможен метод за плащанеот каса на Easypay – може да направите захранване по посочения КИН в epay.bg или да направите превод по някоя от посочените по-долу банкови сметки!
  • банков превод по някоя от следните сметки:

Банкови сметки на AquaSource EOOD:

Българска Пощенска Банка:
IBAN BG22BPBI79401046719901;
BIC код: BPBIBGSF

Първа Инвестиционна Банка:
IBAN BG42FINV915010BGN0H3K6;
BIC код: FINVBGSF

Обединена Българска Банка:
IBAN BG31UBBS80021067192730;
BIC код: UBBSBGSF

Това е всичко. След като АкваСорс получат договора, те ще Ви върнат един екземпляр заедно с дисрибуторски пакет, в който ще има важни и полезни материали. Вече ще разполагате с ID номер на дистрибутор и ще имате правото да предлагате продуктите и да печелите!

!!! За посетители от чужбина, които също желаят да си направят регистрация и да пазаруват с отстъпка – може да го направите оттук – за регистрация в чужбина. Таксите за регистрация в другите държави варират.

–> Ако имате нужда от помощ с някоя от стъпките, потърсете ме на телефон 0878 10 66 20. Ще Ви помогна! <–

Не забравяйте!

Щом получите своя ID номер се свържете с мен, за да мога да Ви помогна да реализирате първите си продажби! Ще получите 100% подкрепа от мен от самото начало.

 

Отказ от претенции: Когато обмисляте или сравнявате бизнес възможностите, моля, внимавайте: противозаконно е организатор или участник в търговска схема на работа да убеждава когото и да било да извърши плащане, обещавайки на човека в замяна облаги от привличането на други лица в същата схема на работа. Не се подвеждайте от твърдения, че високите приходи се постигат лесно.