Купи с 30% отстъпка!

Искате ли да закупите продуктите на АкваСорс с 30% отстъпка?

Напълно възможно е!

Ако искате да научите как може да го направите, по какъв начин, кога и откъде, моля продължете да четете.

Как мога да закупя продуктите с отстъпка?

Всеки човек или представител на фирма (издават се фактури) може да закупи продуктите на АкваСорс по всяко време на деня, абсолютно всеки ден. Компанията има онлайн магазин, от който става пазаруването. Има едно единствено условие – да имате активирана регистрация в официалния сайт на компанията в България. С тази регистрация получавате личен дистрибуторски номер в компанията и може да пазарувате каквото пожелаете.

Това, че ставате дистрибутор, с абсолютно нищо не ви задължава към АкваСорс! Няма изискване за плащане на членски такси, няма минимална стойност на покупки, няма за дължително ежемесечно пазаруване или каквото и да било друго ограничение. НЕ. НЯМА 🙂 Съществува само едно условие – да закупите поне един продукт в рамките на календарната година. Само с този закупен един продукт срокът на Вашия личен дистрибуторски номер автоматично ще бъде удължен с още една година.

Регистрацията е нужна, за да може да получите 30% отстъпка на хранителните добавки и 25% отстъпка на останалите продукти на компанията + редица бонуси като месечни промоции, специални отстъпки и допълнителни промо предложения през годината.

А най-хубавото е, че имате шанс да изкарвате и допълнителни средства като продавате продуктите на други хора. Но това е само ако желаете да развивате собствен бизнес. Ако не желаете – пазарувате за себе си и близките си. Не е малко, нали!

Ако се интересувате как може да изкарвате допълнителен доход или да изградите цял бизнес, кликнете тук.

Има три варианта за регистрация:

  1. Онлайн регистрация.
  2. Офлайн регистрация чрез изпращане на попълнен договор.
  3. На място в офиса на АкваСорс.

По-долу са описани трите варианта. Във всеки един момент може да ме потърсите за помощ или съвет!

Онлайн регистрация

Регистрация може да направите и онлайн: към регистрацията. За целта попълвате нужните данни, като има изискване да попълните и данни за спонсора. Трябва да въведете тези:

Име: Добромир

Фамилия: Панов

Дистрибуторски номер: 50068207

Малко по-надолу ще откриете информация в кое поле какво се попълва. Ако имате нужда от помощ или желаете съдействие, моля свържете се с мен – 0877106620.

Офлайн регистрация чрез изпращане на попълнен договор

Трябва да изтеглите бланката за договора от този линк – изтегли договора (в 2 екземпляра).

Попълвате данните:

Данни за дистрибутора – попълвате всичко по лична карта. Въведете правилен имейл адрес. Ще Ви е нужен да получавате новини и оферти за по-изгодно пазаруване от АкваСорс.

Данни за дистрибутор – юридическо лице – попълвате само, ако ще се регистрирате като фирма.

Банкова информация за изплащане на комисионни – ако желаете попълвате, тъй като може и на по-късен етап, когато вече сте започнали да реализирате комисионни.

Адрес за доставка и кореспонденция – попълвате, само ако е различен от този по лична карта.

Данни за съдистрибутора – попълвате, ако ще се регистрирате с още някого заедно. Например – брат/сестра, съпруг/съпруга и т.н.

Данни за спонсора – попълвате моите данни:

Име: Добромир

Фамилия: Панов

Дистрибуторски номер: 50068207

Подписвате се най-отдолу и сте готови.

Изпращате попълнените два екземпляра от договора до гр. София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 47, ет. 1, телефон: 02 858 16 46.

Ако имате нужда от помощ или желаете съдействие, моля свържете се с мен – 0877106620.

На място в офиса на АкваСорс

Отивате директно на адреса на фирмата – гр. София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 47, ет. 1. Това е най-бързия и изгоден начин за регистрация, но е удомен само за хората, които се намират в столицата.

Ако имате нужда от помощ или желаете съдействие, моля свържете се с мен – 0877106620.

 

ВНИМАНИЕ!!!

Всеки, който се е регистрирал в АкваСорс и е попълнил моите данни за спонсор, както и е направил първата си поръчка от компанията, ще получи ПОДАРЪК от мен – книгатаЗдраве без лекарства от д-р Петър Найденов. В нея има информация за продуктите на AquaSource и тяхното приложение.

За целта, моля свържете се с мен на телефон 0877106620 или напишете имейл до sales@kolastra.eu.

Регистрацията е платена и е на стойност 40 лева, като срещу тази сума ще получите Начален дистрибуторски пакет с необходимите помощни и информационни материали, както и трябва да заплатите транспортните разходи за получаването им на стойност 5,20 лв. Сумата може да се заплати:

  • чрез Epay.bg – КИН – 7622194614
  • онлайн с банкова карта
  • нетрадиционен, но възможен метод за плащанеот каса на Easypay – може да направите захранване по посочения КИН в epay.bg или да направите превод по някоя от посочените по-долу банкови сметки!
  • банков превод по някоя от следните сметки:

Банкови сметки на AquaSource EOOD:

Българска Пощенска Банка:
IBAN BG22BPBI79401046719901;
BIC код: BPBIBGSF

Първа Инвестиционна Банка:
IBAN BG42FINV915010BGN0H3K6;
BIC код: FINVBGSF

Обединена Българска Банка:
IBAN BG31UBBS80021067192730;
BIC код: UBBSBGSF

Тези разходи може да ви притеснят, но направете сметка – при пазаруване на продуктите с 30% отстъпка колко бързо ще си ги възвърнете и ще продължите да сте на плюс при пазаруването от AquaSource. Всъщност реалността е такава, че още след закупуването на първите 2-3 продукта, Вие вече ще сте спестили по-голяма сума, отколкото Ви е струвала регистрацията.

БОНУС съвет !!!

Още с момента на регистрация може да закупите продукти с отстъпка. Така всеки, който сключва договора от разстояние може заедно с пакета с документи да получи и продукти с вече включена 30% отстъпка. Нужно е само да се обадите на 02 858 16 46 и да изявите това свое желание.

 

За посетители от чужбина!

За посетители от чужбина, които също желаят да си направят регистрация и да пазаруват с отстъпка – може да го направите оттук – за регистрация в чужбина. Таксите за регистрация в другите държави варират.

PS:

Ако не желаете да си правите регистрация в официалния сайт на АкваСорс, винаги може да поръчате продуктите на компанията от мен, на посочените цени в магазина. Преминете към магазина оттук.